NFP منتشر شد؛ 431 هزار شغل در ماه گذشته ایجاد شده است
اخبار فارکس

NFP منتشر شد؛ 431 هزار شغل در ماه گذشته ایجاد شده است

بر اساس آخرین اخبار فارکس: امروز جمعه 1 آوریل 2022 آخرین روز کاری بازار فارکس است. ساعاتی پیش گزارش بسیار مهم بازار مشاغل بخش خصوصی ایالات متحده، منتشر شد. بر اساس آخرین خبرها توسط اداره آمار امریکا، بخش خصوصی موفق شده در ماه مارس 431.000 شغل جدید ایجاد کند.

مطالعه مقاله شاخص nfp پیشنهاد میشود.

تحلیلگران پیش بینی کرده بودند امریکا 490.000 هزارشغل ایجاد خواهد کرد. همینطور که در گزارش قبلی سناریوهای احتمالی را پیش بینی کرده بودیم، امریکا به خوبی توانسته نسبت به قبل و حتی آغاز همه گیری که میانگین ایجاد شغل 200.000 نفر بود، کار خود را ادامه دهد.

آمارها نشان می دهند که وضعیت بازار کار ایالات متحده بسیار خوب است و امریکا از سلامت کسب و کار اقتصادی بالایی برخوردار است.

گزارش دیگری که منتشر شد، نرخ مشارکت مردم در بازار کار بود. قبل از شروع همه گیری نرخ مشارکت در رقم 62.8% قرار داشت. گزارشی که امروز اعلام شد رقم 62.4% را نشان می دهد. این آمار نشان می دهد که افراد بیشتری در حال ورود به بازار کار امریکا هستند.

همین گزارش خوب نرخ مشارکت ها توانست جلوی افزایش دیگر گزارش مهم امروز، یعنی نرخ بیکاری را بگیرد. رقم قبلی نرخ بیکاری 3.8% بود که پیش بینی شده بود این رقم به 3.7% کاهش پیدا کند. در کمال تعجب خبری که منتشر شد نشان داد که نرخ بیکاری به رقم 3.6% کاهش پیدا کرده است. این خبر بسیار بهتر از پیش بینی های اقتصاددانان از آب درآمد.

حال، حضور کارگران بیشتر در بازار کار امریکا، به معنی کاهش بیشتر نرخ دستمزدها نیست. خبر مهم بعدی که اعلام شد، میانگین ساعتی نرخ دستمزدها بود. این گزارش هم حاکی از افزایش 5.5% درصدی نرخ دستمزدها نسبت به سال قبل همین موقع بود. البته این افزایش حقوق ها، مربوط به تورم بالای امریکا است.

تمام این خبرها یک پیام بسیار مهم برای فدرال رزرو دارند؛ افزایش 0.50% درصدی مجدد نرخهای بهره در نشست بعدی FED در روز سوم ماه مه آتی.

ولی اخیرا رئیس بانک مرکزی آتلانتا؛ رافائل بوستیک که اتفاقا دیدگاه شاهینی دارد، گفت: مسئله جنگ بین روسیه و اوکراین باعث شده آنطوری که می خواستیم نتوانیم نرخهای بهره را بالا ببریم و باید جانب احتیاط را برگزینیم.

ولی به هر حال نباید فراموش کنیم که ایالات متحده تا اوکراین، فرسنگ ها فاصله دارد و تا جنگ و عواقبش بخواهد تاثیرات مخربی روی مصرف کننده ها در امریکا بگذارد، زمان بسیار زیادی می برد. مهمتر از همه این است که فدرال رزرو و مقامات آن، به خاطر تورم سرسخت موجود به شدت تحت فشار قرار دارند و حداقل در نشست ماه بعدی، نرخها را مجددا بالا خواهند برد.

تمام خبرهای ذکر شده در قسمت بالا یک پیام واضح و شفاف برای تریدرها دارد؛ دلار امریکا از لحاظ فاندامنتالی از حمایت بسیار خوبی برخوردار است و فدرال رزرو حالا حالاها، در صدر بانک های مرکزی پیش قراول درباره افزایش نرخهای بهره در جهان باقی خواهد ماند.

جدای از اینها مسئله و بحران ادامه دار شدن جنگ موجود بین روسیه و اوکراین، اهرمی است برای حمایت های بیشتر از دلار امریکا. به هر حال، دلار ایالات متحده یک دارایی امن محسوب می شود و سرمایه گذاران در مواقع جنگ و بحران، برای خرید دلار سر و دست می شکنند.