راهنمای استفاده از این صفحه:
به طور کلی اطلاعات تقویم اقتصادی به سه دسته اولویت بسیار بالا، اولویت متوسط و اولویت پایین تقسیم میشود. اطلاعات بسیار مهم (اولویت بسیار بالا) به رنگ قرمز، اطلاعات دارای اولویت متوسط به رنگ نارنجی و اطلاعات اولویت کم به رنگ زرد نشان داده میشود.
معاملهگران میتوانند در تقویم اقتصادی فارکس وبسایت دنیای ترید از روز، ساعت، رویداد، واحد، کشور، جزئیات و شدت رویداد مطلع شوند. دقت داشته باشید که ممکن است شما تقویم اقتصادی فارکسی مشاهده کنید که مخصوص کشور ایالات متحده باشد و صرفا رویدادهای مالی این کشور را پوشش دهد. اما تقویم اقتصادی فارکس وبسایت دنیای ترید به این شکل نیست چرا که تمام رویدادهای کشورهای استرالیا، نیوزلند، ژاپن، آمریکا، انگلیس، سوئیس، کانادا و چین پوشش داده میشود.
روز | ساعت | رویداد | واحد | کشور | براورد | محقق شده | پیشین | جزئیات | شدت |
---|
تقویم اقتصادی فارکس "economic calander" به تقویمی گفته میشود که رویدادهای مهم و تأثیرگذار در بازار فارکس را شامل میشود. در بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس، آمارها و اطلاعاتی مانند نرخ بیکاری، تورم، گزارشات بانکهای مرکزی، گزارشات دولتها، تغییرات برنامهریزی شده و سایر اطلاعات مرتبط به طور منظم منتشر میشوند. این رویدادها به دو دسته زیر تقسیم میشوند: رویدادهای مالی یا اقتصادی آینده و گزارش رویدادهای مالی یا اقتصادی گذشته.
استفاده از تقویم اقتصادی فارکس به معاملهگران امکان میدهد تا خود را برای تغییرات بازار آماده کنند و از داراییهای خود در برابر شوکهای اقتصادی محافظت کنند. این تقویم میتواند برای معاملهگران تازهکار نقطه شروعی مناسب باشد. علاوه بر این، تقویم اقتصادی به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت ریسک نیز مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا این ابزار به معاملهگران امکان میدهد تا با استفاده از اطلاعات اقتصادی مهم، سرمایه خود را محافظت کرده و ریسکهای مالی را کاهش دهند.
همچنین تقویم اقتصادی فارکس ابزار اصلی تریدرهایی است که با استراتژی ترید با خبر، معاملات خود را انجام میدهند. به علت تأثیرگذاری اقتصاد آمریکا و چین در بازارهای جهانی، دنبال کردن اخبار اقتصادی شامل گزارشات و جلسات تقویم اقتصادی این دو کشور حائز اهمیت است. همچنین برای بسیاری از تریدرها دنبال کردن اخبار اقتصادی اروپا (منطقهی یورو) جزو واجبات است.
همانطور که میدانید، گزارشات و جلسات اقتصادی از قبل زمانبندی میشوند و پس از تعیین در بروزرسانی تقویم اقتصادی درج میشوند. تقویم اقتصادی فارکس دنیای ترید با بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس، یعنی فارکس فکتوری معتبر هماهنگی دارد. تقویم اقتصادی دنیای ترید به طور خودکار با تقویم اقتصادی فارکس جهانی همگام میشود. دو فیلتر کشور و تأثیر در نظر گرفته شده است. پیشنهاد میکنیم که هر دوشنبه، قبل از شروع هفته معاملاتی خود، فیلتر تأثیر را روی "تأثیر شدید" تنظیم نموده و اخبار مربوطه را مورد توجه قرار دهید.
مزیت تقویم اقتصادی فارکس دنیای ترید در این است که به زبان فارسی میباشد. بنابراین، اگر به دنبال تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی هستید، شما بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی را پیدا کردید. زیرا این تقویم یک گزینه ایدهآل برای شما است.
با دنبال کردن ما در رسانههای تلگرام و اینستاگرام، شما میتوانید بهموقع از بهروزرسانیهای ما در زمینهی اخبار اقتصادی و تأثیر آنها بر روند جفتهای ارزها آگاه شوید. همچنین، در زمان انتشار اخبار، میتوانید به صفحه اصلی دنیای ترید مراجعه کرده و اخبار روز را مطالعه نمایید. با تلفیق تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی و اخبار فارکس که در وبسایت و رسانههای ما منتشر میشوند، شما میتوانید فارکس فکتوری فارسی خودتان را داشته باشید. تقویم اقتصادی فارکس به عنوان یک ابزار مهم در تحلیل بازارهای مالی و تصمیمگیریهای معاملاتی، به شما امکان میدهد اطلاعات دقیق و بهروز در زمینهی فارکس را به دست آورید و از آن برای بهبود استراتژیهای و مدیریت ریسک در معاملات خود استفاده کنید.
همانطوری که بیان شد تریدرها جهت مطلع شدن از رویدادهای مهم بازار فارکس به یک تقوم خوب نیاز دارند. اما این تقویم به تنهایی کافی نیست و یک تریدر موفق باید در جریان اخبار فارکس هم باشد.
اما باید دقت داشته باشیم که اخباری را دنبال کنیم که اهمیت داشته و در بازار تاثیر میگذارد. برای مطالعه و رصد اخبار مهم و تاثیرگذار در بازار فارکس بهتر است از منابع معتبر و همینطور توییتر استفاده کنید. اگر فرصت رصد چند وبسایت انگلیسی زبان را ندارید نیاز نیست نگران باشید.
وبسایت دنیای ترید با رصد لحظه ای، تمامی اخبار مهم و موثر در بازار فارکس را پوشش میدهد و شما میتوانید جهت مطالعه مطالب موثق، به صفحه اخبار فارکس مراجعه کرده و اخبار مهم را دنبال کنید.
هیچ تریدر حرفه ای پیدا نخواهید کرد که از اهمیت اخبار و تاثیر economic calendar در بازار فارکس آگاه نباشد. نشست های فدرال رزرو امریکا به عنوان قدرتمندترین بانک مرکزی حال حاضر جهان جزو مهمترین رویدادهای بازار فارکس محسوب می شود.
آنها در جلسات ماهانه خود درباره چشم انداز اقتصاد ایالات متحده، نرخ های بهره و غیره بحث و تصمیم گیری می کنند. همانطور که مطلع هستید نرخ های بهره یکی از فاکتورهای بسیار مهم و تاثیرگذار روی حرکت جفت ارزها، قیمت طلا، قیمت نفت برنت و دیگر دارایی های مالی است.
حال تریدر حرفه ای که هر روز قبل از ورود به فضای معاملاتی خود نگاه عمیقی به رویدادهای آن روز می اندازد، قطعا تریدهای بسیار بهتری نسبت به دیگر معامله گرانی که این کار را انجام نمی دهند خواهد داشت.
شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر صفحه اخبار fomc را مطالعه کنید.
جلسات فدرال رزرو امریکا بی شک مهمترین رویداد اقتصادی در بازار فارکس است. مخصوصا زمان هایی که قرار است درباره افزایش یا کاهش نرخ های بهره بانکی صحبت شود. اظهاراتی که مقامات فدرال رزرو در این جلسات می کنند مسیر و جهت بازارها و دارایی های مالی مثل: بازار فارکس، بازار سهام، بازار اوراق قرضه، بازار کامودیتی و غیره را مشخص می کند.
شاخص NFP یا گزارش حقوق و دستمزد بخش غیر کشاورزی در ایالات متحده امریکا یکی دیگر از تاثیرگذارترین و کلیدی ترین داده های اقتصادی فاندامنتالی در بازار فارکس است.
گزارش حقوق و دستمزد بخش غیر کشاورزی که اولین جمعه هر ماه در امریکا منتشر می شود یک شاخص اقتصادی کلیدی برای ایالات متحده است که تعداد کل کارگران حقوق بگیر در ایالات متحده را به استثنای کارگرانی که در مزارع، دولت فدرال، خانوارهای خصوصی و سازمان های غیرانتفاعی استخدام می شوند را نشان می دهد.
شاخص NFP به طور مداوم باعث یکی از بزرگترین نوسانات در بازار ارزها می شود. بسیاری از تحلیلگران، تریدرها، صندوق های سرمایه گذاری و سفته بازان از این گزارش پول های زیادی را به جیب می زنند.
برای مطالعه بیشتر، به صفحه اخبار NFP مراجعه کنید.
شما به راحتی و به وسیله یک تقویم اقتصادی معتبر می توانید از قبل پیش بینی اقتصاددانان را درباره اخبار مهم NFP مطالعه کرده تا بتوانید پوزیشن های خرید یا فروش خود را باز کنید.
اخبار NFP در تقویم اقتصادی فارکس
به افزایش تدریجی قیمت ها در یک اقتصاد تورم گفته می شود. به زبانی ساده تر تورم قدرت خرید مردم را کاهش می دهد. تورم رابطه نزدیکی با نرخ های بهره دارد که هر دوی این گزارشات روی نرخ جفت ارزها و دیگر دارایی ها در بازار فارکس تاثیر می گذارند. نرخ تورم در یک کشور می تواند تاثیر زیادی بر ارزش پول و نرخ ارز خارجی آن کشور با ارزهای دیگر کشورها داشته باشد.
در ایالات متحده دو معیار متداول برای سنجش تورم وجود دارد:
1- شاخص تورم مصرف کننده یا همان شاخص cpi
2- شاخص قیمت هزینه های مصرف شخصی یا PCE (البته گزارشات دیگری نیز برای سنجش تورم مثل: شاخص PPI و گزارش GDP نیز وجود دارد)
روسای بانک مرکزی ایالات متحده از این شاخص ها در تصمیم گیری های شورای سیاستگذاری پولی خود برای تنظیم نرخ های بهره استفاده می کنند. زمانی که شما با یک نگاه ساده به تقویم اقتصادی تان از این اخبار آگاه می شوید با خیال راحت تری نسبت به دیگر معامله گران پوزیشن های خود را باز می کنید.
نرخ بهره یا همان Interest Rate یکی از مهمترین یا به قول خیلی از تریدرهای حرفه ای مهمترین رویداد فاندامنتالی بازار فارکس است. نرخ بهره همان نرخی است که قرض دهنده از قرض گیرنده بابت پولی که به او می دهد دریافت می کند. در حقیقت نرخ بهره همان مبلغی است که قرض گیرنده بابت دارایی مورد نظر خود باید بپردازد.
تغییرات نرخ های بهره که توسط بانک های مرکزی بزرگ در جهان صورت می گیرد یکی از تاثیرگذارترین رویدادهای درون بازار فارکس است که نوسانات زیادی در بازار پدید می آورد.
به عنوان مثال فدرال رزرو امریکا به عنوان قدرتمندترین بانک مرکزی جهان سالانه هشت جلسه به منظور تغییر در نرخ های بهره خود برگزار می کند. به خاطر داشته باشید که هر زمان فدرال رزرو قصد افزایش نرخ های بهره را داشته باشد دلار امریکا قوی تر و هر زمان که قصد کاهش نرخ های بهره را داشته باشد دلار امریکا ضعیف تر خواهد شد.
حال زمان هایی که روسای بانک مرکزی امریکا به صورت غیر منتظره ای نرخ های شان را بالا یا پایین می برند بازار شاهد بیشترین نوسانات می شود.
معمولا معامله گران کوتاه مدت از این نوسانات سودهای کلانی به جیب می زنند. اگر شما به عنوان یک تریدر، روزانه یک زمان مشخصی را برای دنبال کردن این اخبار و رویدادهای مهم بگذارید قادر خواهید بود تا معاملات سود ده تری نسبت به دیگران داشته باشید.
در حقیقت رابطه داده های مهم اقتصادی مثل: نشست های فدرال رزرو، nfp، تورم و نرخ های بهره با تقویم اقتصادی مثل رابطه انسان ها با خوراکی های سالم و مغذی است. افرادی که مواد غذایی سالم تری مصرف می کنند بدن های سالم تری نسبت به آنهایی که خوراکی های ناسالم مصرف می کنند و مدام در بیمارستان ها هستند دارند.
شاخص قیمت مصرف کننده یا شاخص cpi، شاخص بهای تولید کننده یا شاخص ppi دو شاخص مهم تقویم اقتصادی فارکس هستند. از دیگر شاخص های میتوان به نرخ بیکاری، تغییر نرخ اشتغال و میانگین دستمزد ساعتی اشاره کرد.